Nissin går trådløst

Den nye blitz fra Nissin har indbygget radiotransmission og kan styre op til 21 enheder.

Det japanske firma Nissin er nu klar med en ny version af den populære blitz Di700 – faktisk et nyt trådløst system, Nissin Air System. Den nye Nissin Di700A har samme specifikationer som den seneste model, men har en indbygget radiomodtager. Det gør, at den kan snakke sammen med senderen Commander Air 1, der er i stand til at kontrollere op til 21 af Nissins blitz.

Med radiotransmission har du langt større fleksibilitet end med optiske systemer. Du behøver ikke at have de enkelte dele inden for synsfeltet, og der er knap så mange begrænsninger i forhold til forhindringer og hjørner. Det nye Nissin Air System dækker op til 30 meter.

Har man en Nissin-blitz og vil gerne benytte sig af Nissins nye trådløse system, oplyser virksomheden, at der i fremtiden er planer om at lancere en radiomodtager til andre blitz end Nissin Air System-blitz.

Di700A og Commander Air 1 kan fås til Canon og Nikon i marts og til Sony i maj. Den vejledende pris er cirka 1600 kroner for Di700A og 500 kroner for Commander Air 1, mens de som par vil koste cirka 1700 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...