Lowepro passer på hele fotoudrustningen

Lowepro lancerer den ny serie rullekufferter Pro Roller til fotografer, der rejser meget. Serien omfatter tre modeller, hvoraf de to første holder de godkendte mål for håndbagage på flyet.

Lowepro nye rullekufferter, Pro Roller x100 AW, x200 AW & x300 AW, er perfekte for fotografer, der rejser meget og har store mængder fotoudstyr med sig. De to mindste modeller holder de godkendte mål for håndbagage på flyet. Alle tre har Lowepros patenterede AW-system indbygget, der betyder, at de kan klare sig i regn og rusk. Den indbyggede vejrbeskyttelse består i et overtræk, som trækkes over hele tasken ved behov.

Via Lowepros MaxFit System, skulle man kunne skræddersy taskernes indretning på en mere fleksibel måde end tidligere. Man kan således let tilpasse om tasken bruges til spejlrefleks, video-, lys- og lydudstyr. Taskerne har også TSA-godkendt lås. Den inderste del kan desuden tages ud af den yderste taske og bæres som en separat rygsæk. Rulledelen bliver således til en ekstra taske med rigtig meget plads.Pro Roller X100 AW koster 3199 kroner mens X200 AW og X300 AW koster henholdsvis 3499 og 4199 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...