Få en flot fototaske nu med Digital Foto

Skuldertasken: Din bedste ven

Skuldertasken er en nærmest uundværlig del af fotografens arsenal. Lige nu kan du få en flot og praktisk fototaske, når du bestiller Digital FOTO.

25. maj 2018 af Thomas Lykke Olesen

Få en lækker fototaske til en super god pris med Digital Foto HER.

Går man op i sit fotoudstyr, skal man naturligvis have en ordentlig taske. Kamera, objektiv, flash etc. skal være vel beskyttet, så man kan koncentrere sig om det, der er vigtigt – de billeder man skal tage.

Lige nu kan du få en kompakt skuldertaske sammen med Digital Foto. Tasken har plads til de essentielle dele af dit udstyr, og skulderremmen gør det nemt at svinge tasken frem og tage dit udstyr ud i et snuptag.

Perfekt hvis det skal gå hurtigt

En skuldertaske skal være kompakt og nem at have med ud på opgaver. Denne type taske egner sig godt, hvis man er på en opgave, hvor man skal skifte objektiv eller montere et filter flere gange, og det gerne skal gå lidt hurtigt.

Mange anser også de mindre skuldertasker som gode begyndertasker, da de har plads til de mest grundlæggende redskaber i fotoarsenalet – og ofte lidt ekstra.

Hold styr på udstyret med Digital Foto

Lige nu kan du få en flot og praktisk fototaske, når du bestiller Digital Foto.

Tasken fungerer perfekt både til spejlreflekskamera med objektiv og til systemkamera. Udstyret ligger i en selvstændig, polstret indsats som yder ekstra beskyttelse, og ruminddeleren kan tages ud, så tasken også kan bruges til andre formål.

Få en flot fototaske nu med Digital Foto

Den har desuden en lomme til tablet, flere lommer til ekstraudstyr samt en behagelig polstret læderrem. Tasken har i sig selv en værdi af 399 kr., men lige nu kan du få den sammen med 2 nr. af Digital Foto for kun 49,50 kr. HER.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...