Canon RF objektiv

Det nye Canon RF 24-105mm F4.0-7.1 er det perfekte allround-objektiv. 

© Canon

Canon udvider linjen af objektiver til EOS R-systemet

Brugere af Canons systemkameraer kan nu komme tættere på motiverne end nogensinde før. Canon har nemlig lige afsløret, at et nyt superteleobjektiv samt to telekonvertere er på vej til EOS R-systemet.

31. marts 2020 af Sarah Marie Winther

Knapt er Canons nye, budgetvenlige allround-objektiv 24-105mm F4.0-7.1 IS STM kommet på markedet, før producenten kan afsløre endnu et nyt objektiv til deres spejlløse system, EOS R.

Og det nye objektiv kommer nok især til at vække glæde blandt natur- og actionfotografer. Det har nemlig en brændvidde på hele 100-500 mm.

Objektivet har en maksimal blændeåbning på F4.0 ved 100 mm og F7.1 ved 400 mm, og producenten lover, at det har ny optisk teknologi og forbedret billedstabilisering. 

> Læs også: Skal jeg vælge systemkamera eller spejlreflekskamera?

Canon RF telekonverter

De nye telekonvertere er fx en fordel, hvis du gerne vil opnå et perspektiv, hvor månen er meget stor, og du i forvejen har et objektiv på 70-200 mm. Med en konverter på 2.0x vil du dermed få en brændvidde på 400 mm. 

© Canon

Udover superteleobjektivet er der to telekonvertere på vej på henholdsvis 1.4x og 2.0x, så du kan komme endnu tættere på motiverne, end objektivet tillader.

Derudover bekræfter Canon også planen om at lancere 5 ekstra RF-objektiver i 2020.

Læs mere om objektiverne her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...